Na vele jaren van verzamelen ontbreken er helaas nog diverse HEMA treinmodellen in mijn verzameling. Mocht u op zolder, op beurzen of bijvoorbeeld online één van de door mij gezochte modellen tegenkomen dan mag u mij daar altijd over berichten. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier. U krijgt altijd een reactie terug.

Let bij het vergelijken tussen uw model en de afbeelding op mijn website goed op details zoals bijvoorbeeld kleur van de tekst, de spelling van het opschrift of op de nummering van locomotief of wagon. Onder ieder model staat een korte beschrijving met eventuele aandachtspunten waaraan het model wat ik nog zoek dient te voldoen.

Lima catalogusnummer: 046
HEMA catalogusnummer: 632955
HEMA catalogus: 1972, 1973
Omschrijving: Station met lichtsignaal. Werkt automatisch bij het passeren van de trein.
Bijzonderheid: Dit model is naar alle waarschijnlijkheid nooit in productie genomen.

Lima catalogusnummer: 9109 / 9110 /
HEMA catalogusnummer: 1534 1503
HEMA catalogus: 1974 - 1983
Omschrijving: plan E rijtuig (1e klas, 2e klas, restauratierijtuig)
Bijzonderheid: Ik ben op zoek naar specifieke stickervellen welke door Lima bij de Plan-E rijtuigen los werden meegeleverd. Zo zoek ik bijvoorbeeld het stickervel op de foto met stickers voor Ford, Martini, Findus en Coca-Cola. Het stickervel met reclame voor Alitalia, Coca-Cola, Philips, en British European Airways is reeds in mijn bezit, deze zoek ik niet meer. Vermoedelijk zijn er hiernaast nog stickervellen met (deels) andere reclamemerken door Lima uitgebracht, waaronder 1 met een reclamesticker voor Kodak.


copyright © 1996-2024 all rights reserved. protected by the copyright laws of the Netherlands, Europe and by international treaties.
deze website berust op een prive initiatief en heeft geen relatie met warenhuisketen HEMA, noch wordt zij onderhouden door HEMA of haar medewerkers.

Gebruiksvoorwaarden   |  Privacyverklaring   |  Contact