HEMA en Lima materieel

Verzameling
Bent u in bezit van een HEMA startset, locomotief, wagon, accessoire, catalogus of documentatie die nog niet in mijn HEMA modelspoorverzameling of op mijn hematreinen.nl website aanwezig is? Dan hoop ik dat u deze informatie met mij wilt delen. Ook als u deze niet wilt verkopen. Zo kan ik toch het overzicht op deze website weer een stukje completer maken. Neemt u hiervoor gerust contact met Hematreinen op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Een overzicht met items waarvan ik weet dat deze nog in mijn verzameling ontbreken is te vinden op deze pagina. Heeft u één of meerdere van deze items in uw bezit en wilt u deze schenken of verkopen? Ik hoor graag van u.
Zoldervondsten
Heeft u HEMA of Lima materieel in een oude doos op zolder staan en zoekt u hier een goede bestemming voor? Of lukt het niet om uw HEMA of Lima zoldervondst via bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen? Gooi uw HEMA of Lima materieel vooral niet weg. Hematreinen ontvangt uw oude HEMA of Lima modelspoorbaan graag als schenking. Met behulp van uw zoldervondst probeert Hematreinen locomotieven of wagons te herstellen of helpt Hematreinen andere verzamelaars en liefhebbers aan bijvoorbeeld dat ene ontbrekende onderdeel. Daar waar mogelijk krijgt uw oude trein weer een tweede leven. Ook hiervoor kunt u met Hematreinen contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina.
Loop en sloop
Ook als uw HEMA of Lima materieel defecten heeft kunnen onderdelen nog steeds gebruikt worden voor het herstellen van andere locomotieven en wagons. Door bijvoorbeeld het plaatsen van een andere motor of door het vervangen van een onderstel kan een locomotief of wagon misschien weer jaren meegaan. Gooi uw defecte locomotieven of wagons daarom niet weg maar geef de nog bruikbare onderdelen een tweede kans door deze te schenken aan Hematreinen.
Contact opnemen
Heeft u naar aanleiding van deze pagina een vraag of wilt u contact met mij opnemen? Via onderstaand formulier kunt u snel en gemakkelijk een bericht voor mij achterlaten. U ontvangt altijd binnen één dag een reactie van mij terug.

    Naam: *

    E-mail adres: *

    Onderwerp: *

    Bericht: *

    De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Uw persoonlijke informatie (bijvoorbeeld naam en e-mailadres) wordt vertrouwelijk behandeld en deze informatie wordt nooit met anderen gedeeld. Zie de pagina privacyverklaring voor meer informatie over dit onderwerp.