Nieuwe aanwinsten

Momenteel kan ik niet de tijd vinden om mijn nieuwe aanwinsten netjes op de website te publiceren. Daarom geef ik op deze pagina een overzicht van deze “nieuwkomers”. Het is vanzelfsprekend wel de bedoeling om deze aanwinsten binnen enige tijd alsnog netjes te fotograferen en inclusief aanvullende informatie een plekje op mijn website te geven.

2019-11-21 Onbekende personentrein startset

Eind november krijg ik via hematreinen.nl een berichtje van een zeer aardige familie uit Bergen. Ze gaan binnenkort verhuizen en op zolder staan nog wat treinspullen waaronder een startset van de HEMA. Of ik eventueel geïnteresseerd ben in deze treinspullen?

Het blijkt een voor mij onbekende Lucky Life startset te zijn. De set lijkt erg op een set welke in de catalogus van 1965 is opgenomen maar dan met een andere locomotief en messingkleurige rails in plaats van de bekende zilverkleurige rails. Het zou goed kunnen dat het dezelfde set is maar dat door de jaren heen de locomotief omgewisseld is of dat deze set met een andere locomotief werd verkocht dan dat de catalogus aangeeft.

2019-10-20 Onbekende personentrein startset

In oktober werd onderstaande, voor mij onbekende, startset via marktplaats aangeboden. Uit dezelfde reeks (vermoedelijk rond 1972/1973) had ik al de goederentrein met catalogusnummer 15.63.2975. Met deze personentreinset is deze serie nu vermoedelijk compleet.20191208_132847.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *